Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus on sitova, kun vuokralleottaja on maksanut ennakkomaksun, joka on 20% kokonaishinnasta.  Mikäli huvilan vuokrausajankohtaan on alle 30 vuorokautta, vuokra tulee suorittaa täysimääräisenä.

Lyhyempiä varausjaksoja ja eri vaihtopäiviä voi tiedustella puhelimitse.

Järjestelmä laskee alustavasti varauksen hinnan. Jos järjestelmä laskee hinnan väärin, pidätämme oikeuden hintojen korjaamiseen virhetilanteissa.

 

PERUUTUS

Peruutus tehdään kirjallisesti sähköpostitse vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto peruutuksesta on saapunut vuokranantajalle.

Asiakkaan oikeus perua ilman erityistä syytä:

Aiemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua: Asiakkaalle palautetaan maksettu varausmaksu vähentän siitä toimitusmaksu 30€.

Myöhemmin kuin 30 vrk ennen, mutta aiemmin kuin 14 vrk ennen vuokra-ajan alkua: Asiakkaalle palautetaan 50% maksusta.

Myöhemmin kuin 14 vrk ennen, maksettua vuokrahintaa ei palauteta.

Peruutuksen syynä ollessa oma tai lähiomaisen sairaus, onnettomuus tms. vuokralleottaja on oikeutettu saamaan maksamansa vuokran takaisin, varauskuluilla vähennettynä.  Vuokranantajalla on oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syistä. Vuokrahintaa ei kuitenkaan palauteta jos vuokra-aika on jo alkanut.

 

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

Vuokranantaja voi peruuttaa varauksen ylivoimaisen esteen sattuessa, jolloin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran takaisin. Mikäli maksuja tai maksuaikoja laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta.

 

AVAINTEN LUOVUTUS

Avaimet luovutetaan, kun vuokralleottaja on maksanut vuokran kokonaisuudessaan. Jos vuokralleottaja kadottaa huvilan avaimen, veloitetaan vuokralleottajalta kadottamisesta aiheutuvat kustannukset (lukon sarjoittaminen, uusien avainten teettäminen)

 

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Huvila on vuokralleottajan käytössä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Mökillä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita häiritsemättä.

Viikonloppuvarauksissa huvila on vuokralleottajan käytössä perjantaista klo 16.00 sunnuntaihin klo 18.00 saakka.

 

HENKILÖMÄÄRÄ

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökkiä vuokrattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun/-auton käyttö mökin tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Juhlien tai vastaavien tapahtumien järjestämisestä tulee aina sopia etukäteen.

 

LIINAVAATTEET

Vuokralleottaja tuo mukanaan liinavaatteet tai ilmoittaa vuokranantajalle liinavaatteiden vuokrauksesta. Liinavaatteet on mahdollista vuokrata hintaan 15 €/henkilö.

 

SIIVOUS

Vuokralleottaja sopii varauksen yhteydessä haluaako hän siivota huvilan itse vuokraajan antaman ohjeen mukaisesti vai ostaako hän loppusiivous palvelun hintaan 120 €. Jos loppusiivousta ei ole tehty annettujen ohjeiden mukaisesti  loppusiivousmaksu on 120€. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt hinnoitellaan erikseen.

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan huvilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Vahingoista tulee ilmoittaa vuokranantajalle välittömästi.

 

HUVILAN VUOKRAUS ETEENPÄIN

Huvilan jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Jos väärinkäytöksiä havaitaan,  vuokrasopimus purkautuu välittömästi.

 

TUPAKOINTI

Huvilassa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

 

LEMMIKIT

Lemmikit on sallittu vain Kägöne B huvilassa.  Lemmikin mukana tuomisesta tulee aina sopia etukäteen.  Lemmikillä tulee olla oma vuode tai peitto.

 

VALITUKSET

Kaikki huvilan  varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana ilmoitettava vuokranantajalle. (050-32 32 077)